fenster-kaufen
fenster-kaufen

Meubelen

Pas de inrichting maakt uw woning helemaal bijzonder. De schrijnwerkerij Walke & Engenhorst produceert individuele meubelen voor elk doel. Kleedkamer, garderobe of wasbakken, we adviseren, plannen, creëren en leveren. Zo makkelijk wordt uw meubel in uw woonkamer geïntegreerd.
Individuele speciale uitvoeringen zijn voor ons geen probleem. U specificeert, we voeren uit.
Want de schrijnwerkerij Walke & Engenhorst biedt service die u bevalt.

 

Met behulp van de digitale technologie, creëren we 3D visualisaties van uw ideeën. U kunt uw project digitaal zien en veranderingen nemen als dit nodig is. Als het product aan alle eisen voldoet en u helemaal tevreden bent, gaan we produceren. Uw voordeel: flexibiliteit tot het einde, geen fabriceren van dure monsters.

U houdt van massieve meubelen? Dan vind u misschien een rustieke eettafel mooi. Neem contact met ons op en we geven een vriendelijk en deskundig advies.

Inmiddels heeft de multimedia technologie een plekje gevonden in bijna elke woonkamer. Wat denk u van een multimedia systeem in de muur in combinatie met gipsplaten? TV, muziek en gamen gecombineerd en heel mooi opgelost in een muur – bijna alles is mogelijk.

Wij verheugen ons op uw oproep.

Uw schrijnwerkerij Walke & Engenhorst