fenster-kaufen-bocholt
fenster-kaufen

Ramen

Voor een aangenaam thuis spelen meerdere factoren een rol . Een zeer bepalende factor zijn de ramen. Deze zorgen voor de lichtinval in ruimtes , beschermen tegen wind weer en lawaai, en zorgen voor een comfortabele leefomgeving in elk jaargetijde.

Bezit u een oud gebouw en denkt u over een renovatie? Misschien heeft u deze stap in verband met de angst voor te veel stof nog niet gezet. Geen reden voor deze zorgen. Ons bedrijf biedt u de mogelijkheid voor een stofvrije renovatie van oude gebouwen.

Glad of sierlijk hoogwaardige bewerkte hout-en kunstof kozijnen in vierr verschillende uitvoeringen. Of eersteklas alluminium kozijnen, wij bieden u een oplossing die u zal bevallen. We werken samen met partnerbedrijven, die hoogwaardige producten aanbieden. Deze jarenlange samenwerking ziet u terug in onze productkwaliteit, en de tevredenheid en positieve feedback van onze klanten.

We bieden oplossingen op het gebied van

• Geluidswering
• Inbraakbeveiliging (ook voor montage achteraf)
• Thermische isolatie
• Zonwering
• Automatische rolluiken
• Toegankelijkheid

Bovendien hanteren wij vaste prijzen, zodat u zich aan uw budget kunt houden. Lokkertjes en verborgen kosten zijn bij ons niet te vinden.

Graag vervangen wij u rolluiken met band door nieuwen gemototiseerde rolluiken. Maak gebruik van het extra comfort wanneer u uw rolluiken opent met 1 druk op de knop of met een volledig geautomatiseerd systeem dat de rolluiken op bepaalde tijden opent en sluit. Een alternatief als u bijvoorbeeld door feestdagen of vakantie niet thuis bent.

Om de rolluiken zo energiebesparend mogelijk te maken, moet de rolluikkast geïsoleerd zijn. Is er geen voldoende isolatie betekent dit een grote zwakke plek voor de energiebalans van uw woning.

De boven beschreven maatregelen leiden ten eerste tot een toename van de waarde van uw huis of woning, en ten tweede worden de energiekosten aanzienlijk vermindert.

Natuurlijk verzorgen wij ook alle mogelijke reparatie en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van ramen en rolluiken. We werken efficiënt en transparant. Bij ons zijn er geen verrassingen achteraf.

U wenst uw huis verder te automatiseren? Neemt u contact met ons op.

Het bouwbedrijf  adviseert u graag uitgebreid en competent.