fenster-kaufen
fenster-kaufen

Binnenverbouwing

Heeft u meer ruimte nodig of wilt u uw ruimte beter gebruiken? Onze deskundige medewerkers geven u graag uitgebreid professioneel advies, om voor u de beste oplossing te vinden.

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid voor een binnenverbouwinging, die zich specifiek richt op het ontstaan van een brand of de verspreiding van vuur en rook voor te voorkomen. Ons concept met een focus op de brandpreventie beschermt uw woning of huis.

We werken transparant , en bieden u eem complete vrijblijvende offerte tegen een vaste prijs.

Per definitie is de hoofdtaak van de thermische isolatie het warmteverlies van een gebouw aanzienlijk te beperken of het warmteverlies naar buiten te verminderen. Succesvolle thermische isolatie bespaart energiekosten en beschermt het milieu. Vooral bij de modernisering van de oude gebouwen is een efficiënte thermische isolatie voorwaarde voor een efficiënt energiegebruik. Vaak zijn het kleine maatregelen die leidden tot het gewenste succes. Laat u adviseren.

We bieden ook gespecialiseerde werk, zoals draaitrappen in de vorm van een oog. Deze wenteltrappen bieden interessante ontwerpmogelijkheden en een hoge mate van veiligheid.
Wij verheugen ons op u!

Uw bouwbedrijf  “Walke & Engenhorst“